Volajte nám na:  0903 700 566

0903 521 521

1 Rodinné domy V Dúbravke
2 Dubravka

VIDENovinka: "Unikátna príležitosť na život na vode: Luxusný Hauseboat v nádhernom prostredí Jaroveckého ramena Dunaja!"

Cena: 280 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava V
Obec:Bratislava-Jarovce
Ulica:Pri poldri
Kategória:Chaty a rekreačné objekty
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:0
Úžitková plocha:80,00 m2
Plocha pozemku:0,00 m2
Energ. certifikát:B
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Vyhradené parkovanie:nie
 
ID inzerátu:861228

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Video na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=nn44IEflQnI

Realitný maklér Peter Valent ponúka:

"Vitajte v oáze pokoja a prírody! Predstavte si život na vode, obklopení krásou a tichom Jaroveckého ramena Dunaja. Toto je ten moment, kedy môžete zažiť jedinečnú atmosféru a vychutnať si výnimočný štýl bývania.

Mám tu pre vás výnimočnú ponuku novostavby Hauseboatu, ktorý je umiestnený v tichej časti obkolesenej prírodou a kľudnou vodnou hladinou ramena Dunaja s priezračnou vodou. Prístup k vode je možný autom, alebo peši popri bufete Vyza a následnou krátkou plavbou loďou z maríny/prístavu/ až k Hauseboatu.

Tento Hauseboat bol postavený v roku 2022 a ponúka luxusné bývanie pre tých, ktorí túžia po živote na vode. Súčasťou Hauseboatu sú 4 izby, vrátane veľkej obývačky a troch priestranných spální, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, otvorená povala, technická miestnosť a terasa.

Hauseboat je vybavený moderným technickým zariadením, vrátane studne, čističky odpadových vôd, elektriny 230/380, čerpadla, prípravy na kuchynskú linku, prípravy na klimatizáciu, prípravy na krb, podlahového elektrického kúrenia s termostatom v každej izbe, prípravy na satelit, špeciálnej tepelno-hlukovej izolácie stien používanej v lietadlách, kotla so zásobníkom na 80l a vývodu na práčku.

Hauseboat je vhodný aj na celoročné bývanie, čo znamená, že tu môžete zažiť luxusný život na vode v každej sezóne. Pokiaľ hľadáte kľud, pokoj a jedinečný spôsob bývania, táto ponuka je určená práve pre vás.

Cena tohto výnimočného Hausboatu je za bezkonkurenčnú cenu 280 000 €!

Ak vás táto ponuka zaujala a chceli by ste si Hausboat osobne prezrieť, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes. Pokoj a luxus na vode vám môžu patriť!"

Obhliadky po dohode: p. Valent, 0903 521 521

www.petervalent.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Peter Valent
Telefón:0903521521
E-mail:valent-ZVNC-dewall.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2